Overpass gyakorlás

csgo-de-overpass.png

Nulladik lépés: fogod, és ezt a scriptet kimásolod egy üres fájlba notepadban/jegyzettömbben. Elmented a CSGO cfg mappádba ( \Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo\cfg\ ) yolo.cfg néven. A kiterjesztés mindenképp .cfg legyen, ne .cfg.txt, mert akkor tökre nem fog működni a következő videó.

Gyakorló map betöltés

Amire figyelj: válaszd a könnyed (Casual) vagy a versengő (Competitive) opciót az offline with bots alatt, különben el fog toszódni a script. Lehívod a konzolt, beírod hogy "exec yolo" idézőjelek nélkül, tadaaam, már fut is a script, ahogy a videóban.

Amit csinál: végtelen gyakorlóidő, botok újratermelődnek, mert warmupban vagyunk. Végtelen ammo, de nem végtelen tár (spray controlhoz ideális), mutatja a gránátok útját, mutatja a golyók becsapódását külön. Bárhol tudsz vásárolni a pályán, bármeddig.

Billentyűk, amiket beállít:

- i: hozzáad egy terrorista botot, casual alatt max 10, competitive alatt max 5.

- o: leteszi a botot oda, ahová épp nézel

- p: ledob elég pár fegyvert, és az összes gránátot

- m: godmode kikapcs, bekapcs: falakon átmész, gyorsan tudsz közlekedni, repülsz.

Füstök CT-re

Mivel az A felé vezető dolgokat kb. lehetetlen elfüstölni normálisan (vagy előbb érnek oda jóval a T-k, vagy túl széles egy füsthöz) érdemesebb CT-ben is minden körre bevenni a füstöt minden játékosnak, és aki A-n játszik, CT kezdőről kapásból kör elején bedobja a két B alagutat füsttel. Ez egyrészt megfogja a B rushokat, másrészt a két másik játékos, aki B-t megy védeni, meg tudja tartani a maga füstjét, vagyis el tudja füstölni újra a két alagutat. CT-ben ezt a 3 füstöt ha be tudod dobni, már meg vagy meccs végéig. Plusz: ha bedobtad B-t CT kezdőről, vehetsz magadnak gyorsan még egy tűzgránátot, ha elég jól állsz pénzben, vagy egy extra flasht.

T gránát gránátok

T-ben kicsit több cucc van, igazából ha tudsz kb. 3 füstöt meg flash-t per bombsite, akkor már jó vagy.ú

A legjobb T gránát szpot B-nél 

Ezt még megtámogatjátok ké flashhel kb, és olyan simán be lehet menni B-re, hogy rossz nézni.

Erkély 2 

Erkély, kicsit máshonnan.

Az a kurva toxic

2 füst, érdemes tudni mindkettőt.

Ingyen van a bombplant A-n

Na jó, nem teljesen ingyen, de három füsttel már simán le tudjuk rakni a cuccot.

Még mindig A: bank, bank, bank

CT-ben a bank az egyik legjobb barátod, mert nehéz kilőni onnan embereket, egész szépen lehet kukucskálni, kilődözni. T-ben meg ugye a legnagyobb ellenfeled, a legjobb elfüstölni az egészet a szarba, és gyorsan plantolni egyet.

*****************************

Futottak még: Boostok

Erre majd rá kéne nézni, de még nem próbáltuk egyiket se.

komment