2014 legdurvább CS:GO megmozdulásai

2014_hs.png

Jött egy szép kis videó, pontosabban az első része az idei év legkeményebb húzásainak. A szokásos nevek dominálnak, GeT_RiGhT, Friberg, KennyS, Neo, és idén is elképesztő dolgokat műveltek. Videó a tovább mögött, hogy ne a főoldalt húzza a youtube player, pláne, mivel 3 videó is lesz bent.

Több megjegyzésem is lenne: egyrészt GeT_RiGhT tök flashy dolgokat villant, viszont Friberg egyre inkább jön fel, és borzasztó stabil a játéka, sokkal, de sokkal több dolgot ki lehetett volna emeli tőle, mert minden meccsen lehozott egy csomó durva killt. A másik pedig, amire érdemes külön kitérni, Hiko "INHUMAN REACTIONS" húzása, a fenti videóban kb. 8:20 körül, de álljon itt külön is:

Ezt amikor megláttam, ordítottam, hogy ilyen nincs. Ha ez velem történik meg egy MM meccsen, hát a saját nevemre nyomok reportot, vagy nem tudom. Hihetetlen. GeT_RiGhT (lehet nem fogom kisbetű nagybetű pontossággal írni a nevét ezentúl, mert idegesítő) nekiáll a spraynek, de csak két lövésig jut, mert Hiko valami embertelen gyorsasággal ráfordul, és bemákol egy brutális fejest. Legalábbis remélem mák, mert nem létezik, hogy ezt célozva húzta be. A közvetítés nem is tudta normálisan lekövetni a cuccot, tiszta olyan, mintha laggolna. Még a maradik videóban látszik a legjobban, 00:20 körül.

Hiko a profi CS:GO mezőnyhöz képest egész magas sensitivity-vel játszik, 400DPI az egér, és 3.4-3.8 a sensitivity-je csében, ehhez képest AZK vagy Byali 2, 2.4, Friberg 1.1 (de 800-as DPI), Getright pedig 2.9. Amivel brutálisan nagyokat és gyorsan fordul néha, nem tudom, hogy az istenbe lő mellette így.

Így nézett ki Hiko húzása az "áldozat" szemszögéből, látszik a hitetlenkedés. 

23 komment