Hivatalos: jövő héten érkezik a Battelfield: Hardline bétája

2555466-battlefield_hardline_3_wm_1.jpg

Na, az Electronic Arts végre beleköpött a tenyerébe, és egy öt perces trailer videó mellé adott nekünk egy bejelentést is, miszerint a BF: Hardline nyivános béta tesztje jövő héten elindul - oké. 

Ezúttal a Battlefield high-tech kütyükkel operáló rendőrök vs. nitrós kocsikkal, molotov koktéllal, meg mindenféle csoda falmászó felszereléssel és feszítővasakkal odacsapó, keményebbnél is keményebb utcai harcát fogja bemutatni - mindenféle változatos játékmódokban, sőt, a sztori alapú szólókampány se néz ki olyan rosszul.

Érdekes módon nem egyben kapjuk meg a cuccot, hanem mint a sorozatokban, vagy a Telltale Games Walking Dead / Game of Thrones játékához hasonlóan bizonyos időközönként kapunk majd egy epizódot. Az egészet próbálják minél jobban úgy tálalni, mintha egy zsarus sorozat lenne, csak a tévé helyett a számítógépen.

A béta csak a multi részre fog koncentrálni, és nem túl sokáig, Feb. 3-tól február 8-ig fut majd, Windows, Playstation 3-4, Xbox 360 & One platformokon, három különböző pályán. Lesz bankrablásos játékmód, egy másikban lopott kocsikért megy majd a harc, és a Conquest is megjelenik, ahol akár 64 játékos is egymásnak mehet. A végleges játék március 17-én jön ki Észak-Amerikában, és március 19-én Európában.

A trailert a tovább mögé raktam, mert hát játék ide, játék oda, azért van benne pár csúnya jelenet, a videó is a 17+ besorolással jött ki. 

6 komment