10 teljesen idióta play, amit nem hiszed el, hogy valaki tényleg megjátszott CS:GO-ban

ever.jpg

A Counter-Strike egy logikus játék: ez azt jelenti, hogy vannak bevett, kitapasztalt megoldások, amiket megéri követni, mert a legtöbb esetben a túlzott improvizálás visszarúg. Ennek ellenére előfordul egy-egy játékban, hogy teljesen szembemennek a józan ésszel, és valami elmebeteg stratégiát vetnek be - és meglepő módon néha még be is jön nekik.

Most mutatunk tíz ilyet, amitől megáll az ész.

Öt emberes CT toxic stack

A pletykák szerint a következő operation alatt a Valve ki fogja venni a Nuke-ot az active duty poolból - és mivel ez az egyik leggyakrabban játszott pálya, valószínűleg csak egy ráncfelvarrás erejéig. Nos, búcsúzzunk el ideiglenesen  méltó módon a CS:GO egyik "nagy öreg" pályájától. Olyan van, hogy bombplant után egy terrorista bebújik toxicba. Olyan van, hogy egy CT elbújik itt, ha sejtik, hogy B plant lesz. De egy öt emberes CT stack, kapásból a kör elején? Kétszer? És mindkétszer sikerül nekik? Elmebeteg.

A nem túl ninja defuse

Eagle rank környékén is történnek érdekes megoldások néha: tulajdonképp nehéz lenne eldönteni, hogy ki a nagyobb balfasz a két játékos közül, ha végül nem válna be csodálatosan a CT "szarok a farmra, menjen a defuse" stratégiája. Tök jogos a gg, wp.

5 emberes AWP kivégzőosztag 

Tarik a CLG (NA profi team) egyik játékosa,  egy roppant népszerű streamer Amerikában, aki nem veti meg az AWP-t. Nos, az egyik meccsén nagyon megszívatták Dust II-n. Kicsit meg is zuhan, mikor meglátja a felállást.

Negev a második körben

Ehhez nem nagyon van mit hozzátenni - eleve a Negev megvételét nehéz megindokolni, bármikor, bármelyik pályán - de pláne egyből egy nyert pisztolykör után, főleg mikor tudod, hogy az ellenfél legjobb esetben is maximum egy armor + pistol kört kapart össze, vagy ecozik. Legyünk őszinték, egy ilyen kör minden Negev-vásárló silver álma.

A tökéletes 0v2 clutch

Túl sok volt a team damage, apa. Kellemetlen. Mekkora ordítás lehetett itt.

Meglepő silver stratégia Nuke-on 

Azt se tudom, mit emeljek ki: a negev, a shotgun, vagy a tényt, hogy ez a balfasz megoldás milyen sokáig nem szúrt szemet a CT csapatnak? Hogy lehetséges, hogy ezzel a taktikával nyertek?

Küldd előre entryzni a botot 

A BOT-ok használhatatlanok. Általában mindenki azért imádkozik, hogy csak addig kihúzzák, amíg meghal valaki a csapatból, mert akkor legalább átveheti az irányításást, és nincs "free kill" a túloldalon. Ehhez képest BOT Connor fogja magát, és lever két fejest banánon a CT-knek, fuq da poliec. Abban a másodpercben, hogy egy BOT egyedül kilő két embert a csapatodból, kezdhetsz is kampányolni, hogy adjátok fel a meccset.

Reverse ninja

Nehogy már csak a CT oldalé legyen az összes jópofa ninja defuse videó, emberünk sikeresen lehoz egy 1v3-at a világ legidiótább stratégiájával. Get rekt, és itt bizony jogos a Benny Hill zene.

Néha a profik is lerohasztják az agyad 

Ez egy egészen friss darab, méghozzá hétvégéről: a legenda, a félisten, a csodagyerek Shoxie a NiP vs. Envyus meccsen, a Gfinity liga döntőjében, nem valami gyakorlómeccsen, vagy barátságos mérkőzésen, hanem egy tournament tetves döntőjében úgy döntött, hogy tulajdonképp miért ne léphetne meg egy klasszik lépést, és berántott egy jumping 360 noscope-ot. Kis szépséghiba, hogy AK-val, de senki nem lehet tökéletes. Érthetetlen, hogy Xizt hogy nem lőtte el. A műsorvezető se bírja megállni komment nélkül:

 "Did Shoxie really just go for the MLG 360 noscope? Like... what was that?"

A rákemberek támadása 

Ehhez tényleg őrültnek kell lenni, de már maga a látvány megéri: a crab people lényege, hogy mindenki csak guggolva mehet, és csak dual berettával (a rákok ollója, ugye). És azon túl, hogy baromi vicces, tényleg semmi értelme. Általában csak akkor áll neki egy csapat, ha már biztos benne, hogy nyerik a játékot. 1:40 körül a legcsúnyább az egész.

5 komment