12+1 CSGO skin, amiket jó lenne látni a játékban

sdafsdfasdf.jpg

A Chroma 2 láda egy rakás jól eltalált skinnel örvendeztetett meg minket - némelyik elég durva árakon szalad, az M4A1-S sorozat új királya, a Hyper Beast például akár 180 euróba is fájhat nekünk. És bár rengeteg szép skint kaptunk, még mindig van töménytelen mennyiségű minőségi skin a workshopban, amiket szívesen látnánk valamelyik következő ládában. Ezek közül csemegéztünk most össze egy tucatot.

M4A1-S | CRUSH

steamworkshop_webupload_previewfile_386787576_preview.jpg

A Hyper Beast M4A1-S kellett már, mint egy falat kenyér, mert a Cyrexet leszámítva nem igazán volt egy ütős, fasza skinje se a hangtompítós M4-nek, pedig nagyon sokan használják. Remélem nem állunk meg, és jönnek még jóféle darabok ennek a fegyvernek is. Ez például kifejezetten szép, bár kicsit sivatagibb színvilággal.

Five-Seven | Hyper Beast

steamworkshop_webupload_previewfile_404775252_preview.jpg

Ahogy az M4A1-S verzió, ez is csodálatosan kidolgozott, extravagáns, és bődületesen jól mutat. Ha ez bejönne a játékba, rohannék megvenni, mint a szélvész. Gondolkodás nélkül, mert a Five-Seven amúgy is nagy kedvencem.

GLOCK-18 | Stroke

steamworkshop_webupload_previewfile_436505959_preview.jpg

Egy jó kis Glock skinért is összetennénk a két kezünket: a Fade ultradrága, minden második ember Water Elementallal rohangál, nem is nagyon maradt más semmi szebb cucc. A Stroke pont optimális lenne valami alacsonyabb árfekvésre, és ennek ellenére nem ronda, sőt, kifejezetten kellemesen néz ki. 

SG553 | Eagle Eye

steamworkshop_webupload_previewfile_399383395_preview.jpg

Legyünk őszinték, pontosan 0 darab szép SG skin van a játékban. A rózsaszín Pulse viszonylag oké, meg van jó pár shit-skin, de semmi igazán "instant megvevős" darab. Az Eagle Eye gyönyörűen ki van dolgozva, passzol a fegyverhez a téma, és őszintén egy tök impresszív skin. Imádnánk.

SG 553 | Luxury download.jpg

Maradjunk még egy darab erejéig az SG-k talaján: akinek az Eagle Eye túl rajzfilmes, az szerintem a Luxury mellett nyugodt lélekkel foglalhat állást. Bődületesen precíz, ügyes színezés, az arany-fekete-homok tök jól néz ki, ez egy csillagos ötös skin, amiből ömlik a stílus. 

USP-S | SECTOR-X

sadkljfaskldhjf.jpg

Egy jó USP-nek mindig van hely, és a Sector elég durván jó. Ideális párosítás lenne az M4A1-S | Cryex mellé

USP-S | Bang!

dfadg.jpg

A Five-Seven | Monkey business után már nem lepődünk meg semmin, de a Bang! kifejezetten pofás: jópofa ötlet, jópofa megvalósítással, és tulajdonképp egész kellemes darab.

Glock-18 | Sticker Bomb

glock.jpg

Mint már mondtuk, a glock skinekből kevés igazán jó van - na, a Sticker Bomb erre durván rácáfol. Kicsit vízipisztoly jelleget kölcsönöz a Glocknak - de valljuk be, amit az lő armor ellen, azzal az erővel tényleg lehetne egy spricnis műanyag. A matricás dolog szép, és kifejezetten stílusos darab lett.

MP9 | Digital Glitch

steamworkshop_webupload_previewfile_357421877_preview.jpg

A mostani SMG buff indokolja, hogy gyakran vegyünk az eddig lenézett SMG tabból is fegyókat: az MP-7 bődületesen hatékony run & gun lett, az MP-9 pedig egy igazi kis kéziágyú, ami egyhelyben állva halálpontos, és kilométereket ver az UMP-re, de még az eddig egyeduralkodó Pro-90 szériát is megszorongatja, pláne az 1250 dolcsis játékbeli árával. Szóval elkéne rá pár jó kis skin, és bizony nem túl bő a kínálat. A Digital Glitch egyszerű, de nagyszerű darab, jó lenne, ha a játékban is hozzá lehetne jutni.

MP9 | Molecule

steamworkshop_webupload_previewfile_436889029_preview.jpg

Ha már MP-9, akkor itt a Molecule, ami durván szép darab, nagyon remélem, hogy bekerül a következő ládába, mert megérdemelné.

P2000 | RedPixel Star Radar Series

steamworkshop_webupload_previewfile_399645750_preview.jpg

Jó, a P2000 háza körül nem olyan szűk a kínálat, de valljuk be, még csak meg se közelíti egyik se ezt a darabot. A színezése ennek is hajaz a Cyrex-re, és valami embertelenül pofás darab.

AWP | Steampunk

steamworkshop_webupload_previewfile_423730800_preview.jpg

Jó, vannak szép AWP skinek mint az Asiimov, de azért ez egészen más kategória. A Steampunk egy teljesen más stílust rak a CS nagyágyújára, és valljuk be, baromi jól áll neki.

Bónusz: AWP | Unicorn, tru hercegnőkek

steamworkshop_webupload_previewfile_436098824_preview.jpg

Nos. Ezzel a gyönyörű, komoly skinnel zárnánk a sort. Kommentben jöhetnek a kedvenceitek, ha vannak.

25 komment