12 videó, ami bizonyítja, hogy a Cloud9-osok állatok

Tegnap volt a CSGO egyik nagy Pro bajnoksága, ahol is a Cloud9 csapott össze a Fnatic csapatával. A végén az amerikai csapat alulmaradt a svédekkel szemben, viszont egyrészt számos nagyon szép play volt minden meccsen, másrészt a bajnokságban volt POV csatorna, ahol a játékosok csapaton belüli kommunikációját is meghallgathattuk. Ami nem kevés vicces jelenetet eredményezett. A tovább mögött még pár nagyon szép jelenet.

Come on, Shroudy!

Shroud egy állat, mindegy milyen fegyver van nála. Egy döbbenetes 4k-val lehozza a force buyt. Kegyetlen.

Freakzoid eco 4k 

A Cloud9 lehoz egy full eco kört a világ legjobb csapata ellen, mert a srác a kör elején valahogy lenyúl egy AK-t, és megöli vele kis híján a teljes Fnaticot. Oké. Külön vicces az ingame leadert hallgatni, ahogy mondja neki, hogy "bújj el, bújj el, a faszomat, öld meg a faszba!".

Skadoodle egy állat

A Cloud9 fordít egy vesztett kört, és Ska a lehető legszarabb pozícióból tol egy olyan noscope lövést, hogy a fal adja a másikat. Brutális.

POV disclaimer by n0thing

Milyen kedves tőle, hogy figyelmezteti a nézőket, hogy "lehet hogy durván káromkodni fogunk a másik csapat játékaira meccs közben, de nem gondoljuk komolyan ám".

JW rám mosolygott

N0thing térde megremeg.

When I'm Cloud9

Jópofa NA hype videó azután, hogy a Cloud9 kiverte az Envy-t.

Freakazoid 3k

Kettesével gyertek, mert nem érek rá!

Coming at you JW, where you at?

Skadoodle elmebeteg 3k awppal, sajnos nem látszik belőle annyira sok, de Nothing reakciója mindent elmond.

Freakazoid 3k clutch + defuse

Pedig volt némi fake info is a mixben, ejnye n0thing!

N0thing csak úgy felfut, not a single fuck given

Be is mondja az IGL, "Jordan, te beteg vagy". Csak úgy berombol miden, se flash, se füst, se semmmi. #yolo

Shroud egy szál Five-Sevennel

Lazán megnyeri a kört.

RIP the NA Dream

A végén a rutin győzött, és hiába vezetett a Cloud9 csomó pályán is, a Fnatic módszeresen visszakaparta magát a meccsbe. A Cloud9 nem bírta a nyomást, de tévedés ne essék, óriási teljesítmény így is, amit csináltak. Egyrészt visszatették a térképre az amerikai Counter-Strikeot - amire közel 10 éve nem volt példa - 3287 napja, de ki számolaja.

És nagyon, nagyon keményen megizzasztották a világ legjobb csapatát, akik vért izzadtak, hogy visszahozzák magukat a meccsbe. A végén győzött a tapasztalat - az évek, meg a rutin - de a Cloud9 majdnem megcsinálta. Kíváncsi leszek, mit tudnak felmutatni következő körben. GG, wp.

Szólj hozzá!