A Quantum Break gameplay trailere letépi az arcunkat

Nem is tudom volt-e már ennyire durva színész gárdával felturbózott játék, valaha is. A Microsoft nem aprózta el a dolgot, amikor összerakta az Xbox One legújabb nagyágyújának költségvetését, az már biztos. Hihetetlen durva grafika, a trailer alapján komoly, összetett sztori - és a játékmenet is elég durván néz ki.

quantumbreakthumbjpg-8de26b.jpg

Híresebb színészek, akik szerepelnek arccal, hanggal: Shawn Ashmore (X-Men filmek), Dominic Monaghan (Lost, Gyűrűk Ura), Aidan Gillen (Trónok Harca), Lance Reddick (Fringe, The Wire) - de mellettük még egy csomó más tévés/filmes arc szerepel. Mondom, nem aprózták el a költségvetést.

watch-more-than-16-minutes-of-commented-quantum-break-gameplay.jpg

A trailer alapján a sztori is rendben van: megvalósul az időutazás, azonban sikerül közben kicsit megtörni az időt: egyre több anomália alakul ki, egyre többször "akad" meg az idő kereke, vagy éppen ugrik egyet - ezzel párhuzamosan hősünk kap egy csomó képességet, amivel manipulálhatja az időt - de mivel a nagy ellenfele is, így elég érdekes a harc. Meg a sztori.

2127638-gsm_169_quantumbreak_e3engine_xboxone_ot_061013_320.jpg

A trailer alapján ez tipikusan az a látványorgia jellegű game, ami elé szívesen leülnék fél órára, hogy vigyorogva megállítsam az időt, és élvezzem a sztorit. Sajnos a hírek szerint egyelőre Xbox One exkluzív a dolog, remélem azért egy PC port is készül, mert durván jófélének igérkezik a Quantum Break. Pláne, hogy a Max Payne óta nem volt igazán tisztességes időhajlítgatós TPS-ünk - márpedig most úgy néz ki, hogy pont egy ilyen érkezik.

2 komment