Egy darabig szép volt az élet, aztán a Blizzard buffolta McCree-t

És tessék. A mindenki által orrvérzésig meggyűlült cowboy az elmúlt hetekben annyira gyenge volt a többi pickhez képest, hogy McCree hivatalosan is a "holtsúly" kategóriát erősítette.

Az eddig már-már atombombának számító jobb klikk, az az a Fan the Hammer annyira erős volt, hogy a legdurvább tankokat is 3 másodperc alatt lehetett két Fan the Hammerrel kinyírni - a Blizzard meg akkora nerfet rakott rá, hogy már Tracert is bajos megölni vele. A nerf után McCree abba a sajátos helyzetbe került, hogy se tankok, se squishy hősök ellen nem volt jó semmire.

Nem oda a vadnyugat

De jött a friss patch. A patch, ahol jött Ana, jött a D.va és a Zenyata buff, Soldier nerf, és McCree. McCree véletlenül sniper karakterré változott. A jobb klikk továbbra is használhatatlan minden létező champ ellen, viszont a sima támadása kapott range buffot.

overwatch_mccree_wallpaper_by_mikoyanx-d8uzyvv.png

Comin' back with vengeance

McCree most konkrétan úgy néz ki a játékban, hogy ha tudsz célozni egy kicsit is, olyan távból fogsz lelőni embereket, hogy ők legit hozzád se tudnak majd érni, mert túl messze vagy. Kellemetlen. Flanker hősök ellen még mindig nem túl jó a hero, de hát végül is csak arra lett kitalálva, nem kell mindenen fennakadni.

b9c.png

Szóval ismét egyre többet fog felhangazni az ikonikus High Noon. Szép volt, amíg tartott.

Szólj hozzá!