Légy szíves kedves EA, idén ne szúrjátok el a Need for Speedet!

Nagy levegő. November 10.

De komolyan. A Need for Speed Payback az első NFS emberemlékezet óta, ami - el ne kiabáljam - minden eddigi jel szerint végre fasza lesz. Nem tolerálható, nem erős közepes, nem tisztességes iparosmunka, nem majdnem jó, hanem fasza.

Nagy levegő. November 10. Könyörgöm, EA. Kifúj.

De komolyan, mikor volt utoljára egy igazán fasza Need for Speedünk? Addig mindenki egyetért, hogy az NFS: Underground 2 teljesen király volt, a Most Wanted-Carbon kettős az, amire a játékosok többsége rányalja az "utolsó fasza NFS" címkét, és onnan kezdve szar, szarabb, ordernáré, na most majdnem jó, ehh megint szar vonalon sikerült alkotni. De most. Talán idén.

Nagy levegő. November 10. Gamer Jézus, hadd játszak egy jó NFS-t még ebben az életben!

maxresdefault_8.jpg

Ami aggodalomra adhat okot: a jelek szerint a story mode elég hangsúlyos, márpedig valahogy minál jobban erőltetik a story-t, annál rosszabbul sikerül általában minden. Kicsit olyan az NFS ezen a téren, mint a pornó, senki nem a történet miatt jár ide. Adjatok nekünk fasza zenéket, tisztességes, de arcade fizikát, tuningolható kocsikat, meg némi grafikát, és megleszünk.

Ez egy pop-corn, arcade száguldozás kéne legyen, feelgood zuzás zenére, légyszíves ne idegesítsetek itt engem túlbonyolított történetekkel, meg felesleges körökkel. Kevesebb több, meg ilyenek.

need_for_speed_payback_bring_down_the_house_1080p_clean_r34gtr_screenshot4_1080.jpg

És a Payback sztorija most kicsit a Fast and Furious filmeket látszik másolni, legalábbis pár mission erejéig mindenképp, hát nagyon remélem, hogy nem erőltetik túl a dolgokat, mert az NFS nem arról szól, hogy kövessek egy kamiont és próbáljuk meg kirabolni, vagy megakadályozni azokat, akik kirabolnák a kamiont... De már nincs messze a nagy dátum.

nfs-payback-high-stakes-competition_jpg_adapt_crop16x9.jpg

Nagy levegő. November 10. NFS Payback. Gamer Jézus, légy kegyes nitrofüggő gyermekeidhez!

Ámen.

2 komment