K/DA Akaliból is lesz Prestige Edition

w2l8mpy8.jpg

Aki anno a K/DA Kaisa - Prestige Edition láttán csorgott a nyála, hogy miért nem Akaliból jött a tuning verzió, annak van jó, és rossz hírünk. A jó, hogy valszeg a következő patchben már benne lesz a Prestige verzió, ami egy nagyon fullos fehér-arany chroma, effektíve... a rossz pedig, hogy valószínű ezt is tokenes-missziós cuccokkal lehet majd kiszedni, mint ahogy a Worlds Passban gyűjtött tokenek voltak a feltételek Kai'Sa skinjére.

A skin mindenesetre elég impresszív lett - plusz itt a reménysugár, hogy lesz akkor Prestige Ahri és Eve is majd. Éljen soká a K/DA skinline, de komolyan. A legjobban megcsinált skinpack eddig, le a kalappal a Riot előtt.

Szólj hozzá!

Légy szíves kedves EA, idén ne szúrjátok el a Need for Speedet!

Nagy levegő. November 10.

De komolyan. A Need for Speed Payback az első NFS emberemlékezet óta, ami - el ne kiabáljam - minden eddigi jel szerint végre fasza lesz. Nem tolerálható, nem erős közepes, nem tisztességes iparosmunka, nem majdnem jó, hanem fasza.

Nagy levegő. November 10. Könyörgöm, EA. Kifúj.

De komolyan, mikor volt utoljára egy igazán fasza Need for Speedünk? Addig mindenki egyetért, hogy az NFS: Underground 2 teljesen király volt, a Most Wanted-Carbon kettős az, amire a játékosok többsége rányalja az "utolsó fasza NFS" címkét, és onnan kezdve szar, szarabb, ordernáré, na most majdnem jó, ehh megint szar vonalon sikerült alkotni. De most. Talán idén.

Nagy levegő. November 10. Gamer Jézus, hadd játszak egy jó NFS-t még ebben az életben!

maxresdefault_8.jpg

Ami aggodalomra adhat okot: a jelek szerint a story mode elég hangsúlyos, márpedig valahogy minál jobban erőltetik a story-t, annál rosszabbul sikerül általában minden. Kicsit olyan az NFS ezen a téren, mint a pornó, senki nem a történet miatt jár ide. Adjatok nekünk fasza zenéket, tisztességes, de arcade fizikát, tuningolható kocsikat, meg némi grafikát, és megleszünk.

Ez egy pop-corn, arcade száguldozás kéne legyen, feelgood zuzás zenére, légyszíves ne idegesítsetek itt engem túlbonyolított történetekkel, meg felesleges körökkel. Kevesebb több, meg ilyenek.

need_for_speed_payback_bring_down_the_house_1080p_clean_r34gtr_screenshot4_1080.jpg

És a Payback sztorija most kicsit a Fast and Furious filmeket látszik másolni, legalábbis pár mission erejéig mindenképp, hát nagyon remélem, hogy nem erőltetik túl a dolgokat, mert az NFS nem arról szól, hogy kövessek egy kamiont és próbáljuk meg kirabolni, vagy megakadályozni azokat, akik kirabolnák a kamiont... De már nincs messze a nagy dátum.

nfs-payback-high-stakes-competition_jpg_adapt_crop16x9.jpg

Nagy levegő. November 10. NFS Payback. Gamer Jézus, légy kegyes nitrofüggő gyermekeidhez!

Ámen.

2 komment

Ilyen lenne a CS:GO, ha verekedős játék lenne

Hogy néznek ki minden idők egyik legnépszerűbb FPS-e, ha a Mortal Kombat lenne az ükapja, és nem a DOOM? Hát, nem kicsit másképp. Az alkotó bizony nem kevés munkát ölt bele a dologba - kemény két hónap meló volt, amíg elkészült az animációval, ami valljuk be, emberes munka.

És van is bizony mit nézni a dolgon, AK kombótól flashbangig bezárólag mindent egymáshoz ver a CT és a T oldal, a special kedvenc talán a bombás kivégzés, ahol bizony a kód beütése után azért csak a Deagle lesz a távirányító. El lehetne viselni így is a Counter:Strike Global Offensive-et, hátha egyszer a Valve megunja a skin hátán skin jellegű frissítéseket.

Victory is ours.

Szólj hozzá!

Egy darabig szép volt az élet, aztán a Blizzard buffolta McCree-t

És tessék. A mindenki által orrvérzésig meggyűlült cowboy az elmúlt hetekben annyira gyenge volt a többi pickhez képest, hogy McCree hivatalosan is a "holtsúly" kategóriát erősítette.

Az eddig már-már atombombának számító jobb klikk, az az a Fan the Hammer annyira erős volt, hogy a legdurvább tankokat is 3 másodperc alatt lehetett két Fan the Hammerrel kinyírni - a Blizzard meg akkora nerfet rakott rá, hogy már Tracert is bajos megölni vele. A nerf után McCree abba a sajátos helyzetbe került, hogy se tankok, se squishy hősök ellen nem volt jó semmire.

Nem oda a vadnyugat

De jött a friss patch. A patch, ahol jött Ana, jött a D.va és a Zenyata buff, Soldier nerf, és McCree. McCree véletlenül sniper karakterré változott. A jobb klikk továbbra is használhatatlan minden létező champ ellen, viszont a sima támadása kapott range buffot.

overwatch_mccree_wallpaper_by_mikoyanx-d8uzyvv.png

Comin' back with vengeance

McCree most konkrétan úgy néz ki a játékban, hogy ha tudsz célozni egy kicsit is, olyan távból fogsz lelőni embereket, hogy ők legit hozzád se tudnak majd érni, mert túl messze vagy. Kellemetlen. Flanker hősök ellen még mindig nem túl jó a hero, de hát végül is csak arra lett kitalálva, nem kell mindenen fennakadni.

b9c.png

Szóval ismét egyre többet fog felhangazni az ikonikus High Noon. Szép volt, amíg tartott.

Szólj hozzá!

10 játék, amivel muszáj lesz játszani, ahogy megjelenik!

untitled-2.jpg

Szó mi szó, nem lehet okunk panaszra: a játékok aranykorát éljük. Lassan annyi a bejelentett nagyszerű játék, hogy az ember azt se tudja, melyiket próbálja ki elsőnek majd, mit várjunk a legjobban. A napokban - hála a Gamescomnak is nagyban - annyi trailer meg gameplay videó került elő, hogy az ember tényleg csak vakarja a fejét - hogy a fenébe fogok én ezekkel mind játszani? Most összeszedtünk párat, amire tényleg muszáj lenne időt szakítani.

Tovább 10 komment

A Quantum Break gameplay trailere letépi az arcunkat

Nem is tudom volt-e már ennyire durva színész gárdával felturbózott játék, valaha is. A Microsoft nem aprózta el a dolgot, amikor összerakta az Xbox One legújabb nagyágyújának költségvetését, az már biztos. Hihetetlen durva grafika, a trailer alapján komoly, összetett sztori - és a játékmenet is elég durván néz ki.

quantumbreakthumbjpg-8de26b.jpg

Híresebb színészek, akik szerepelnek arccal, hanggal: Shawn Ashmore (X-Men filmek), Dominic Monaghan (Lost, Gyűrűk Ura), Aidan Gillen (Trónok Harca), Lance Reddick (Fringe, The Wire) - de mellettük még egy csomó más tévés/filmes arc szerepel. Mondom, nem aprózták el a költségvetést.

watch-more-than-16-minutes-of-commented-quantum-break-gameplay.jpg

A trailer alapján a sztori is rendben van: megvalósul az időutazás, azonban sikerül közben kicsit megtörni az időt: egyre több anomália alakul ki, egyre többször "akad" meg az idő kereke, vagy éppen ugrik egyet - ezzel párhuzamosan hősünk kap egy csomó képességet, amivel manipulálhatja az időt - de mivel a nagy ellenfele is, így elég érdekes a harc. Meg a sztori.

2127638-gsm_169_quantumbreak_e3engine_xboxone_ot_061013_320.jpg

A trailer alapján ez tipikusan az a látványorgia jellegű game, ami elé szívesen leülnék fél órára, hogy vigyorogva megállítsam az időt, és élvezzem a sztorit. Sajnos a hírek szerint egyelőre Xbox One exkluzív a dolog, remélem azért egy PC port is készül, mert durván jófélének igérkezik a Quantum Break. Pláne, hogy a Max Payne óta nem volt igazán tisztességes időhajlítgatós TPS-ünk - márpedig most úgy néz ki, hogy pont egy ilyen érkezik.

2 komment